Selv om solen her slut august skinner lystigt, og vores sommerfest snart skal nydes, så er tiden vi går i møde ikke gunstig for vores fællesskab i foreningen.

Som konsekvens af den store nedlukning af vores foreningscenter, er vi begyndt at finde alternativer til vores mødeaftener, hvis vi helt bliver udelukket fra at mødes på “Tapeten”.

Allerede d. 30. august, går turen til OZ0JBM Jespers arbejdsplads, hvor klubaftenen denne torsdag vil være på gymnasiet, hvor Jesper vil vise rundt i de mange tekniske løsninger, som Jesper og hans kollegaer har installeret. Vi håber på en hyggelig aften.

Husk, hvis DU også har en spændende ide, om det er til kaffe hjemme i din havestue, eller det er et firmabesøg du vil arrangere, så byd ind og glæd en masse andre.

For lige at hælde lidt salt i såret, vil du herunder se vores helt igennem triste lokaler som de ser ud nu, men vi ved også dette kan give os en unik mulighed for at rette op på uhensigtsmæssigheder i lokaleindretningen, og starte på en hel frisk, og få det præcis som vi ønsker det, når vi med denne nye start efter årsskiftet, kan rykke ind igen og boltre os som altid.

Vores Bar er allerede under ombygning af os selv
Radiopladsen alt for tom, men giver nye ideer til indretning

ENDELIG var der een der ryddede op på værkstedet, men måske en smule for meget